benu banner allo 180x130px 04

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Egészségvédelem


Elérhetőségeink

harsfa_patika_m

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

 

Patika web


Pályázat

Cegadatok 2

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1292817

 

femibion_800Étrend-kiegészítő multivitamin tabletta gyermekvállalást tervező nőknek és várandós anyáknak a terhesség 12. hetének végéig. Örömmel tudatjuk, hogy már Magyarországon is vény nélkül kapható a patikákban a biológiailag aktív folsavat is tartalmazó magzatvédő multivitamin, a Femibion®.

 

 

A legfontosabb magzatvédő vitamin a folsav, mely a szervezetben biológiailag aktív folsavvá alakul, ez a METAFOLIN®, melyet a Merck Gyógyszergyár innovatív úton állított elő. A folsav nélkülözhetetlen a sejtosztódáshoz, ezért hiányának szerepet tulajdonítanak a magzati fejlődési rendellenességek létrejöttében. A hagyományos folsavat a nők több mint 50%-a nem képes átalakítani teljes mértékben biológiailag aktív folsavvá.


A METAFOLIN®-t = biológiailag aktív folsav

  • minden nő szervezete képes felhasználni,
  • döntően ez a szervezetben előforduló folsav-forma,
  • közvetlenül hasznosítja a szervezet.
A femibion® 800 szedését a gyermekvállalás előtt legalább 1 hónappal érdemes elkezdeni, hogy kellő időben megfelelő védelmet nyújtson a magzat fejlődéséhez.


A femibion® 800 Folsav plusz METAFOLIN® multivitamin komplex 12 féle vitamint és jódot is tartalmaz az ajánlásoknak megfelelő mennyiségben.

 

A femibion® termékcsalád a gyermekvállalás gondolatától a várandósság első trimeszterének végéig, valamint a második trimesztertől a szoptatási időszak végéig védelmet nyújt az anyának és a babának.

 

Forrás: Merck