benu banner allo 180x130px 04

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Egészségvédelem


Elérhetőségeink

harsfa_patika_m

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

 

Patika web


Pályázat

Cegadatok 2

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1292682
Béres PORCERŐ ITALPOR citrom ízben 14 tasakHármas védelem az ízületi porcok egészségéért Béres Egészségtár - Porcerő italpor komplex étrend-kiegészítő készítmény glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal és metil-szulfonil-metánnal (MSM). A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát hozzájárulnak a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszanak az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.

Miért ajánljuk ezt a készítményt?
A metil-szulfonil-metán (MSM) szerves formában kötött ként tartalmazó vegyület, mely elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését. Összetevői hozzájárulnak a normális porcképződéshez, elősegítik a porcok épségének megőrzését, így az ízületek megfelelő mozgathatóságát.


Kinek ajánlott a készítmény szedése?
  • Sportolóknak, akiknek az ízületei fokozott igénybevételnek vannak kitéve.
  • Idősebb korúaknak, az ízületek egészséges működéséhez és a normális porcképződéshez.
  • Túlsúlyos személyeknek és a nehéz fizikai munkát végzőknek, az ízületek túlterheltsége miatt.
A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát hozzájárulnak a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszanak az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.

A metil-szulfonil-metán (MSM) szerves formában kötött ként tartalmazó vegyület, mely elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését.

Összetevői hozzájárulnak a normális porcképződéshez, elősegítik a porcok épségének megőrzését, így az ízületek megfelelő mozgathatóságát.

Tasakonként:
  • Glükozamin-szulfát 550 mg
  • Kondroitin-szulfát-nátrium 250 mg
  • Metil-szulfonil-metán (MSM) 350 mg

A készítményt javasolt legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében a vásárló olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.Forrás: Termékleírás